weehooo

Aaaaah men tror du inte jag har åkt fyrhjuling?? JOOOO, tänk för att det har jag!!! Såååå jävla roligt, kunde göra allt själv, starta, växla, bromsa, svänga.. jaaa, kittet!! Så nu ska jag ta körkort å skaffa en egen.. om ett tag iaf.. tror jag!!

Va till sthlm idag också, liten mini roadtrip kan man kalla de, jag, Alice å Fromst!! Åså va vi å käka på pizza hut.. va gott, bara det, att sen kunde vi inte betala för maten! Jag hade sagt till Alice att jag inte hade nå pengar, men hon hade lyckats missuppfatta mig på nåt jävla vänster!! Å där satt vi å va 150 spänn kort.. hahaha, 40 minuter satt vi kvar å kunde inte betala, men sen så hade Alice farsa fört över pengar på hennes konto så vi kunde betala!! Va liiite smått pinsamt faktiskt!!


Ja du, vad mer har hänt, har varit i sthlm för några veckor sen också på kurs genom jobbet!! Det va sjukt jävla roligt också!! Kommer aldrig glömma den veckan och alla sköna människor jag lärde känna!!

Jaaa, å så har jag sett Måns live.. på storatorget!!
Jag är massa kär i honom faktiskt!!! Jag hade planerat att fria till honom, men jag fick aldrig chansen, iofs så vet jag att han vill ha mig, för han kollade på mig flera gånger under sitt uppträdande!! Så jag har väl typ halva inne skulle jag gissa på!!


Gaaaah, så jävla het!!!

Om en vecka så har man semester, ska bli riktigt nice faktiskt! Två hela veckor. Ska försöka mig på att göra så lite som möjligt..
Iofs tror jag inte att jag behöver sova nåt på ett bra tag, va så jävla trött igår på jobbet, å jag kom hem vid typ sex! Runt sju somnade jag på soffan, vaknade halv fem å gick in å la mig i sängen, sen sov jag till elva! Så himla skönt va det!!

Tjaa, nu orkar jag inte skriva nå mer tror jag..
So long suckers!!





RSS 2.0