Myggan?

Det va tamigfan det sämsta jag sett sen Pans Labyrint! Å den hatade jag verkligen, av hela mitt väsen! Jag hatade den så fullständigt att jag inte kan komma på nåt hemskt att säga om den, den gör mig mållös. Å sen så kommer det här jävla programmet.. va fan va det om? Va ville dom ha sagt med det? Det va ju bara att sitta å rynka på pannan genom hela programet, å då såg jag inte ens hela, men känner att jag såg WAAAAY för mycket!!

Kommer säkert kolla på det igen.. ofrivilligt!!

Jag kom å tänka på en sak, ni vet sånna där Kom Ihåg tavlor man har som man skriver upp saker på man ska komma ihåg. Mmm, om man nu ska komma ihåg att köpa en, då betyder det ju att man har dåligt minne eftersom man behöver skriva upp saker.. jaa, hur i helvete ska man komma ihåg att köpa en sån då??

Kom också att tänka på en Simpsons citat, it goes something like this:
Människan är inte perfekt, därför finns det suddgummin på pennorna...

Rubrik

Va å tränade igår, va riktigt jävla skönt!! Å ni vet hur det är när man har tränat: JAAA, nu ska jag bara käka nyttig mat! Så jag gick till willys, kl va typ halv nio, dem stänger nio!! Kom dit å gick runt i lugn å ro å plockade på mig lite roliga saker, groddar, fiskbullar, tonfisk, keso, tja, sånt som är nyttigt! Lyckades faktiskt undgå att stoppa ner nåt enda godis! Så kommer man till kassan, 238kr eller vad det blev, ja visst säger jag.. meeeen, så hittar jag inte på mitt förbannade jävla kort! Damn va sur jag blev, å kl va tio i nio å det fanns inte en chans att jag skulle hinna hem å tillbaka!! Men jag hade lite kontanter, så jag tog bort lite saker! Men det va riktigt riktigt irreterande!! Hade lagt det i en annan ficka från när jag va på max dagen innan! :P
Haha, å sen senare samma kväll va jag till macken å köpte godis likförbannat!! Helt sanslöst vilken viljestyrka man har!

Menmen, sånt som händer!!

Här är annat som också händer..


Och med händer så menar jag verkligen HÄNDER!!
Jaa, jag vet, jag är HANDikappad.. Och HANDlingsförlamad, å jag vet inte hur man ska HANDskas med mig. Det gick inge bra när jag va å HANDlade. På mitt jobb är jag HANDledare.





Haha, rolig grej

RULES:
Svara på de första tolv frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar.
Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som svar!

1. Vilket år är du född?

2. Hur definierar du din sexuella läggning?

3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?

4. Och din sämsta?

5. Vad söker du hos en partner?

6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse? (Förnamn)

7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?

8. Vilken kändis är hetast enligt dig?

9. Vad gör dig avtänd?

10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med? (Förnamn)


11. Vilken kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?

12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?


Haha, detta va roligt.. hitta det på Annas blogg!! Skrattretande faktiskt!! :D

posttraumatiskt stressyndrom

.... eller hur fan det stavas
Jaaaa, nu är det som så att jag törs typ inte diska längre, jag står där vid diskbänken å jag ser framför mig hur jag har det trasiga glaset i handen i ena sekunden och i nästa sekund så sprutar bara en massa blod.. sekunden efter det står jag bara å skriker å skriker å skriker! Iofs så ska jag inte diska än på ett tag, såret får inte bli blött.. lite svårt att diska med bara en hand!
Jag har gått runt å tänkt på att det vore vara väldigt svårt att bara ha en hand.. hur fan diskar man då liksom? Å vilket jävla knep å knåp att få på sig kläderna på morgonen, shit, få på sig en bh med bara en hand, det lär ju vara ett evighetsgöra, av är ju inga problem, men på, det är kruxet det!!
Åså har jag undrat över hur det är med att köra bil, kan man köra bil med bara en hand, och om man nu kan det, FÅR man det?? Och får man då parkera på handikapp platser? I personally guess no on that last one!
Men sånna här saker får en att fundera på saker rörandes livet.. som tex att man ska vara tacksamm som har två fungerande händer + tillbehör (fingrar då alltså för er som inte förstod det) (och möjligtvis armar också förståss)

Sjukskrivning på två veckor fick jag, men det stod att jag kunde jobba deltid om jag fick anpassade arbetsuppgiter!
Sitta på kontoret, det är mina anpassade arbetsuppgifter det minsan. Inga direkta direktiv om vad jag ska göra har jag fått, men lite sysselsatt har jag allt varit!

NU HAR JAG KOMMIT PÅ VARFÖR GLASET GICK SÖNDER!!!
jag diskade en gaffel så jag kunde käka makaroner som jag kokar för tillfället, ja, jag vet att klockan är halv fyra men det vet inte magen min, och då märkte jag att mina nyinköpta disksvampar är storleken större än de jag vanligtvis brukar ha!!! DET VA FÖR STOR SVAMP...
SIZE DOES MATHER

där ser man minsan.. fan, jag har ju ett tiopack av dom där jävla svamparna.. undrar hur många glas jag kommer paja innan de är slut...

det återstår för mig, dig och akuten att se!!!






-jag har blivit kuttad

-Ahaaaru, visst serru, va in på akuten å sydde å allt.. mmm, jao len, sex stygn
-Assååå, shit, värsta stora såret då alltså?
-Mmmm, 3+3 cm faktiskt..
-Men är det är väl inte så stort?
-Eeeeh, jooo, när man har kuttat sig så är det jävligt stort, för det forsade en massa jävla blod, hade det gjort det om det inte va stort eller din fjant?
-Tjaa, jaa, det beror väl på var det är iofs.. Var skar du dig då?
-Ehmmm, *harkel å host* i lillfingret...
-I lillfingret.. men vem skar dig i lillfingret då??
-.....jag själv...
-Du själv?
-Mmmm, visst, jag själv, real gangsta in the hood!!
-Men va fan skär du dig själv i lillfingret för?? Tycker du det är så jävla coolt att sy så du skär dig själv eller?
-Njae.. det va väl som så att jag diskade.. å så gick ett glas sönder.. å skar upp värsta stora skinnflamsan..
-HAAAAHAHAHAHAHA, din jävla klant, är du seriöst?? Du diskade?
-Eeeeh, jaa... jag är ju det..
-Hur tog du dig till akuten då? Ringde du 112?
-Naeee.. efter att jag stått å skrikit å grinat omvartannat ett tag å gormat: VA FAN SKA JAG GÖRA? VA FAN SKA JAG GÖRA? så tog jag en disktrasa, jaa, det va det enda som fanns tillgängligt, å så försökte jag lägga tryckförband- på min högra hand, med min vänstra hand, det va typ inte det lättaste vill jag lova!! Åså stog jag å höll handen högt, med mitt tryckförband, å jag höll i högerhanden med vänsterhanden.
-Jaja, men hur tog du dig till akuten undra jag ju?!
-Jaaja, det kommer, å det jag tänkte va, shit, mitt finger har lossnat, det kommer lossna, hur fan ska jag ta mig till sjukhuset.. detta är inget 112-läge, det är inte livshotande, så jag stog där i rena rama paniken å skräcken å visste inte vad jag skulle göra, vad gör jag då?? Jooo, jag ringer mamma min, som bor i Falun, 10 mil bort, hon kan alltid hjälpa till! Tog ett tag för mig att få fram telefonen å slå rätt nummer, jääävla darrhänt va jag vill jjag lova! Först bad hon mig lugna ner mig för hon hörde inte ett ord av vad jag sa!! Sen så sa hon att jag skulle ringa en taxi så jag kunde ta mig till akuten: MEN HUR I HELVETE SKA JAG KUNNA RINGA EN TAXI NÄR JAG KNAPPT KUNDE RINGA DIG? får jag fram lite smått hysteriskt!! Sen efter mycket om och men så ringde mor min efter en taxi åt mig!!
-Du inser att detta får dig att framstå som värsta tönten va??
-Mmmm, du behöver inte berätta det för gänget va? Dom skulle kutta mig allihopa ju..
-Men det är väl lite av din grej nu.. eller?
-Käften..



jag å pizzibajskorv

Här sitter jag å super mig full med pizzi, som så många gånger förr så har v i massa kul.. bara jag å pizzi!! vi kan det där med att underhålla varandra!! hon dricker vin, jag dricker explorer, den va iofs menat för annat.. menmen, nu super jag bort dom tankarna med tankarna them selfe!
Vissa saker förblir det samma, vissa ändrar sig aldrig.. men vissa, tex jag, fortsätter trots att svaren redan getts!!
Det är skönt att inte alltid behöva få svar.. som det är att vara med cizzi, vi behöver inge svar, vi nöjer oss med frågor och ibland spekultationer.. jag är full... då sprudlar det av meningsfulla ord som betyder nada egentligen för att i min hjärna betyder det inget!! it just sounds good!!
This sounds just fine i min hjärna för tillfället!! I din hjärna också hoppas jag!!
:)
hoppas du inte är jag, it would be a pain in the ass... byebye



You got the love

Jag har äntligen ÄNTLIGEN hittat min braiga låt!! Som jag har undrat va fan den heter!!!
The Source ft. Candi Staton - You got the love
Det är den låten dom spelade förut på cityakuten reklamen!! Jag tycker den är så jävla fin, å dom spelar den på jobbet lite titt som tätt! Å äntligen har jag den på datorn, så nööööjd :)


all work and no play makes ulrica something something

Jobbat nu.. det är ganska mycket bajs på jobbet för tillfället!! Inga som vill jobba, alla som sjukskriver sig!! Massa massa bajs vill jag lova. Inge kul alls. Men det ska nog bli bättre snart hoppas jag!! Chefen uppskattar mig iaf, det känns bra, han vill skicka iväg mig på massa kurser å grejer, det är iofs skoj! Men jag vet inte hur länge jag vill vara kvar bara!! Visar väl sig hur länge jag blir kvar!! Ska kanske åka till Sälen å jobba där ett par veckor i vinter om det går för sig! Chefen vill att jag ska dit, å jag vill att jag ska dit! Hoppas det går att lösa!!

Ja du, va ut i fredags, hade så ont i fotleden av mina stövlar, så jag va tvungen att supa bort smärtan så jag kunde gå "som folk"! För det kan man om man är full faktiskt!! Det har jag sett på tv att det går!
Så full blev jag, å full blev Ida också!! Vi hade skoj som fan iaf!!
En shot-bricka och en kanna cider på Jackpot, å ett par drinkar å shots på Slick hann vi få i oss också!! Det är fint det!!

Ida berättar att man får vita tänder av citron......


Så mådde man som man förtjänade igår också! Jobbade 1130-2030, kom hem runt tio kanske.. halv elva gick jag å la mig i sängen å sov till typ elva idag, va så jääävla skönt!!!

hajrå




RSS 2.0