Ja men dåså

Då va man tillbaka efter ett längre uppehåll! Skrivkrampen bara väller över mig för tillfället känner jag, men det släpper väl samtidigt som jag slutar tänka! Så alldeles.. alldeles.. strax.. med andra ord!
Nån som bryr sig om en sammanfattning om vad som hänt sen sist? Förmodligen inte, men detta är ju min blogg och det innebär att jag bestämmer det mesta om vad som skrivs här! Det mest spektakulära är väl att jag skaffat nytt jobb! Mer än så minns jag inte om vad jag varit med om! Då skulle man ju kunna tänka sig att jag varit med om så mycket så jag inte minns för det tagit slut på minne i hjärnan! Men så är det tyvär inte.. det har hänt så jävla lite så varje dag har känts som ett år, och på ett år hinner man glömma allt som hänt!
Fast en dryg grej som hänt är att jag blivit av med min mobil, för typ sjuttioelfte gången i mitt liv! Så jag har vant mig vid själva känslan att gå utan mobil, rätt skönt faktiskt, sånt jävla stressmoment dom där jävla lurarna!

Det jag mest saknat med att blogga har varit att föreviga mina roliga komentarer och tankar! Min blogg är mest till för att jag ska kunna skriva ner saker jag själv tycker är roligt, sen kunna läsa det efter en dag(då jag glömt bort, en-dag-ett-år grejen vettni) å sen skratta hejdlöst åt mig själv! Justja, glömde nämna, jag har inget liv (fast det har väl de flesta redan räknat ut på lillfingret vid där här laget)

-Vet ni varför Ulrica inte hann till affären?
-Hon letade så länge efter en lapp att skriva ner vad hon skulle köpa på så hon inte hann köpa det hon skrivit ner på lappen..
(egentligen så hann jag till affären, fast jag köpte inget av det jag skrev ner på lappen förutom mjölk)

Jag är den mest självuppskattande människan som finns tror jag..
Och med det gör jag salut for now



RSS 2.0