Häromdagen...

Häromdagen...

...så va jag på väg till jobbet, å det blåste å va snö blandat regn typ så det va rätt ruggigt väder, då ser jag fram under luvan att det kommer en tant gåendes emot mig. En vanlig tant, en sån man ser på apoteket, en mormor, sån som klär sig i blommiga klänningar, en sån som vill att folk ska rulla upp håret på en, liksom, vilken vanlig tant som helst... vet ni vad hon har på sig?? En röd canadian goose jacka!!! Hahaha, fatta va paff jag blev. Sånna jackor har ju små smaklösa fjortisar/sthlms-wannabes på sig bara för att det är inne! Det va helt fel enligt mig iaf. Men det fick mig att le på vägen till jobbet iaf

... så skulle jag ut i Falun med ett par polare, å jag skulle ta ut pengar innan. Å tjejen som står framför i kön tog sån förbannat jävla lång tid på sig vid bankomaten, så då frågade jag henne: "Är du färdig snart eller ska du kolla pensionssparandet också? " Hahaha, jag tyckte jag va så himla rolig.. hon tyckte inte det va lika roligt för hon mumlade nåt elakt å gick därifrån!

...så låg jag å sov, å så vaknade jag av att katten höll på att röra på sig å dona. Och när jag vaknar är jag totalt lost, nästan så jag inte är kontaktbar, men så vaknade jag iaf, å så började jag känna lukten av kattmat. Så jag tänkte att katten varit å käkat mat å sen kommit å lagt sig bredvid mig igen.. men så började jag vakna till mer å mer, för jag kände lukten mer å mer, till slut insåg jag att det inte stod riktigt rätt till så jag tänder lampan... Då har det förbaskade kattskrället spytt... PRECIS bredvid kudden jag låg på...mmm, vilket härligt uppvaknande.. INTE

...så kom jag hem å skulle in i min lägenhet, å jag trängde mig förbi några folk som stod i vägen precis framför min port, i mitt hus finns det fyra portar, å så tar jag upp den där brickan som fungerar som så att man låser upp porten med. Men så lyser lampan rött. Va fan tänker jag, för dom håller på å bygga om å grejsa, om dom bytt lås under tiden jag va borta. Men jag står å försöker å försöker, men det går inte, så kollar jag in genom dörren, "Men, har dom målat om väggarna å så?? så här såg det inte ut när jag lämnade stället!!?" Då gick det upp för mig, jag försökte gå in i fel portuppgång. Fy va pinsamt det blev, för sen va jag tvungen att gå förbi det där folket igen som jag en gång trängt mig förbi tidigare för att komma in - i fel port. Men jag kom hem till slut iaf!

weeei

För jag har fått en ny lägenhet, så jäävla lycklig!! Första juni ska jag flytta in tror jag det va.. 51km, badkar, balkong, kök.. så niiice!! Å det är bara i huset bredvid så jag bor förtfarande väldigt centralt! ÅÅÅ vad jag längtar!!
Alla får komma på min inflyttningsfest.. alla jag tycker om iaf

det va som katten

Hon har sprungit å jamat ett tag nu, kattskrället.. å nu känner jag lukten komma smygandes om varför.. Hon går alltid å skriker en massa innan hon ska göra sina illaluktande ärenden, och för att vara en så söt liten katt så kan hon verkligen konsten med att bajsa riktigt riktigt illa...


Det där är skitkatten min jag pratade om
Fast hon är iaf världens sötaste å goaste misse som finns

Jävla skitsaker.. jag ville ha bilden centrerat,å nu kan jag inte ändra så att resten av texten inte är det.. eeeh, who cares?!

Jag har sovit lääänge idag, så himla skönt.. men så väcks man av att det ringer på dörren, jag drar täcket över huvudet och hoppas på att det störande momentet ska försvinna, men icke. Då hör jag hur dom låser upp dörren och kommer in å ropar HALLÅ??
Hallå ropar jag tillbaka från sovrummet, å då visar det sig att dom ska kolla hur lägenheten är byggd för dom ska dona om inne i badrummet. Sen kunde jag inte somna om! Menmen, då hade jag ändå sovit mer än tillräckligt! :)

Nee, om man ska bege sig till Willys för att köpa nåt att äta.. ifall man hinner, dom stänger om 20 minuter!
Ska väl försöka mig på det iaf.. kurrar i magen nu



ingen jävla höjdare

Upp klockan sju, på min lediga dag, för att tvätta!!
Lite jobbigt att man måste tvingas till det för att man har HELT slut på rena strumpor.. lite jobbigt faktiskt..
köpte nya strumpor förra veckan för jag inte orkade tvätta, men nu är det fan slut!
Åså känner jag mig så jävla sexig så du anar inte, springer runt med mjukisbyxor som är sju storlekar för stora, och snöret runt midjan är trasigt så det existerar inte längre, så byxorna är på neråtvägen hela tiden, å håret, vilken katastrof.. håret..
morgonfrilla uppsatt i toffs, luggen står åt ALLA håll och kanter.. skulle nån se mig nu skulle dom undra om det öppnat nåt jävla psykhem här i krokarna, eller att nån har anlitan ett dampbarn som hemhjälp..

men det är varken eller, det är morgontrötta Ulrica som har slut på strumpor bara..


amatörsex?

Satt å läste på en comunity sida jag är medlem i, och där fanns det en grupp man kunde gå med i som kallas amatörsex. Då började jag fundera på vad amatörsex i hela fridens namn är för nåt?
Är man oskuld är man väl såklart amatör, men det va inte för dom gruppen va menad. Så är typ porrfilmer å sånt proffssex? Eller horor å grejer?
Vad är det som gör nåt till amatörsex? Att det inte går så jävla bra och båda fummlar? Att ingen får betalt för själva sexet? Eh, jag är förvirrad.. ett sånt märkligt val av ord.. amatör sex!
Är det liksom att man säger till nån, tjena, vill du verkligen ha sex med mig? jag sysslar bara med amatörsex...

ful för fyra

stojja skrev: så snygg är du inte
du skrev: nää jag vet, jag är rätt ful
stojja skrev: aa, men de e jag med
du skrev: aah det är du
stojja skrev: då är vi två
du skrev: men du är ful för fyra, så då är vi fem
stojja skrev: men du e ju inte bara ful du e ju lite bakom också
du skrev: hellre lite bakom än nedgrävd under jorden för man är så ful som du
stojja skrev: hahaha va dålig den va dockan
du skrev: jag tyckte den va helt okej chewbacca
stojja skrev: nee inte om man behöver ett ton spackel för att försöka se bra ut men inte lyckas som du
du skrev: det tragiska, men samtidigt komiska, i detta är att jag är snygg och du ful, så jag talar sanning, å du ljuger öronen av dig
stojja skrev: haha aah vi säger väl så då om det får fjortisen att må bättre
du skrev: oh no, han kallade mig fjortis, jag ska nog gå å gråta lite
stojja skrev: nej gör inte det, då drunkar du av allt spackel
du skrev: waterproof

sen gjorde han sig inte besväret att skriva nå mer till mig.. jag känner att jag gick segrandes ur detta käbbel på tre års nivå, nån som tycker tvärtom?

Hyllan Billy

Jag va på Ikea igår, dom håller på att bygga om dom jäklarna så man känner sig inte längre som hemma där, riktigt irreterande, man kände inte samma köplust som man annars gör. Fast jag lyckades plocka på mig lite saker iaf, jag är ju inte sjuk menar jag!!
Å när vi ska därifrån så kom jag på det exellenta skämtet!!

-Vet ni vad dom på Ikea i staterna kallar hyllan Billy??
-Hill Billy!!

HAHAHA, gissa om jag garvade åt mig själv när jag kom på det.. varken mor eller syster skrattade, men så är dom rätt vana vid att jag drar roliga skämt hela tiden så dom hade ingen energi kvar till att skratta!

Hmm, ut å bli full ikväll är nåt jag känner för att jag vill, men jag har ju inga kompisar så jag får nog sitta här hemma i min ensamhet å bli full istället, funkar nog lika bra kan jag tro!

det kör vi på

RSS 2.0