Tågvärden Ulrica

Japp, nytt jobb har jag skaffat mig, har inte börjat än dock, den 3:e december börjar jag!! Ska bli fan så jävla roligt!! Nuvarande chefen är ju inte så jävla glad över det.. menmen, bryr inte han sig om sin personal tänker jag fan inte bry mig om honom heller! Simple as that!!

Har shoppat loss som fan denna månad, massa tröjor å skor!! Jag har aldrig riktigt varit den dom köpt massa skor förut, men nu, nu har något slått slint vill jag lova!! :) Ett par skitsnygga stövlar köpte jag i söndags!!

hmmm, vad mer har hänt, jo, har missen hemma igen!! Mysigaste missen i världen, fast nu är hon å gömmer sig nånstans, men det är väl rätt mysigt det också.. kanske!!

Ehhh, nu ska jag ner på stan å köpa lite mer saker, kläder å skor kanske.. who knows??



femton minuter en kvart

Ringde precis å beställde en pizza.. ska bli sååå gott, inte ätit pizza på evigheter. Åså har jag tränat precis, å då får man faktiskt äta pizza!! (försöker jag intala mig själv) Eller vad då får?? Klart man FÅR äta pizza, finns ju ingen jävla lag på att man inte får äta pizza! Eller jo, skönhetslagen.. men den är jag inte så jävla bra på att följa i vanliga fall så varför börja nu!?

Kass har jag varit på att blogga ett tag nu.. har haft mycket att skriva, men som ni märkt så har det bara inte blivit av!!
Styngnen är borta ur fingret, ont gör det lite fortfarande, kan inte böja fingret som normalt, men det blir nog bra snart ska vi se!
Konstaterat att jag är världens störta klant har jag gjort också, bara denna helg har jag:
-bränt mitt långfinger
-klämt stårtån
-klämt pekfingret
-bränt ovansidan på handen

jaaa, nu orkar jag inte skriva nå mer..



RSS 2.0