Mc gäng ala Tyskland

Då har man varit i falun å hälsat på mor å far å syster, det är alltid mysigt. Så gott med hemlagad mat, MAMMAS hemlagade mat ska tilläggas!!
Å mysa med alla djuren, dom är bra roliga dom! När jag kom hem så va hunden ute, en 15 år gammal tax, så är hon ute när jag kommer, så står hon uppe i slänten å så ser hon mig. Hon kommer inrusande, å det är blött ute så jag tänkte jag skulle torka av tassarna med en handduk, men det tyckte inte hon, så hon får världens ryck å bara springer runt i hela huset å jag farandes efter, å jääävlar vilket fart hon hade ska ni lova, å jag bara springer runt efter å asgarvar, till slut blir jag helt matt å lägger mig på golvet å skrattar, då kommer hon fram till mig. Ja nu kan jag torka tassarna på henne... ICKE, så får hon världens jävla cp ryck igen å far iväg.. runtruntrunt vårt bord.. haha, ja, sen va det ju ingen vits att torka tassarna längre när jag väl fick tag på henne efter mycket om å asgarv..

Å så har jag köpt fina kläder till kursen också, en knälång svart kjol, så jääävla snygg, å en vit skjorta, å en beige kavaj... jag kommer typ bli snyggast på hela kursen vill jag lova!! Åså har mamma sytt upp ett par byssor jag köpt också. Bara skor som fattas nu sen har jag allt jag behöver.. tror jag i vart fall.. visar väl sig om inte annat!

Idag på jobbet, jadu.. ett jävla fyllo som rammlar rätt ner för trappan å landar på huvet.. tror ni man fick lite panik då eller.. HANNAAAA, KOM HIT FORT.. springa ut å ta hand om fyllot.. han kände ju så klart ingenting, men vi som hörde smällen från när han landa på huvet förstod nog att det inte va så bra som han tyckte.. ringde 112, å så kom dom dit efter ett tag. Va tvungen att låta han ligga kvar på golvet även fast han va pissnödig.. han kunde skadat nacken eller dylikt!
Ja, å så va det folk heeela kvällen, å till råga på allt, fem i elva, vi stänger elva, så kommer ett jävla Mc gäng in.. jag började skratta för mig själv.. å inte nog med det, dom va tyskar också! typ tre menyer var skulle dom ha. Ja, det va lite roligt faktiskt. Ja, det va väl mina senaste dagar antar jag!! skoj va

bläää


kärlek


jag ÄLSKAR
nästan dig.. men inte riktigt..

-jag tycker egentligen du borde klippa dig...



what to say?

En hyffsat lugn dag måste jag säga.. gick upp, tvättade, käka mat, sova middag.. Sen iväg till jobb till åtta.
Nattöppet, helt totalt meningslöst, sålde så kasst så det finns inte!! Men jag är nöjd, va så jävla skönt med en lugn krogstängning. Kom iväg i tid för första gången också, så niiice. Hahaha, så va det nåt miffo som va in å gjorde hellikoptern för några tjejer som satt å käka. En 40 årig gammal fet gubbe... så gick jag dit och sa: "Antingen knäpper du igen byxorna och går härifrån eller så ringer jag polisen", varpå han svarar: "Varför då?" "Jaaa, för att det är olagligt... !!" "Även för en sån här liten en?? " "Ja, även då, och folk försöker faktiskt äta här!" Då säger hans polare, "jaaa, jag håller med... " Haha, såna jävla riksmongon det finns här i stan.. han knäppte igen byxorna tillslut iaf.. Men att man ens ska behöva säga till en människa att"antingen knäpper du igen byxorna eller så ringer jag polisen" .. jadu, mycket ska man då få säga i sina dar!!

Mmmm, har mens för första gången på ett par månader också, hatar det, skjuter jämt upp det med p-piller, så jävla ont, vill inte vara tjej ibland.. så jag gick å hade en liten fundering för mig själv att jag skulle slita loss mina äggstockar å virka ihop dom till en penis.. och då kan man verkligen säga att man har en stock och mena det..
haha, jag skrattade för mig själv innombords iaf. Är väl det som gills i slutändan, att jag tycker det är roligt. Det är trots allt jag som bestämmer vad som är kul och inte.

Måste på stan å köpa massa prydliga kläder, ska på kurs den 25:e i sthlm, å då måste man vara propert klädd annars får man inte vara med. Ska bli riktigt skoj, som maskerad ungefär!
Meeeen, att köpa en ny garderob för fem dagar känns däremot lite sisådär, inte direkt så jag är personen som går runt i propra kläder.. men nån gång ska väl vara den första för allt!

Lirade gitarr hero igår med pizzibajskorv å fanny,, så jäääävla roligt. Älskar att spela det där spelet, å jag är så jävla bra på det också, klarade tiom en HARD igår.. då använder man ALLA knapparna.. så jävla stolt så du anar inte. Fast innan så satt jag å spelade en låt som är så jävla bra, minns inte vad den heter, åså satt jag å klantade mig å skrek rätt ut:"Men kan jag sluta förstöra en så bra låt eller!!!!!" För er som inte vet så låter det cp om man trycker fel.. å det gjorde det för mig.. det va inge kul alls.. kul va det däremot när jag klarade en HARD.. det du, en HARD.. inte en easy, inte en medium utan en HARD.. got it?? nää, trodde väl inte det, jag klarade en HARD
H
A
R
D

Med det väljer jag att säga salut..


umbrella

Jag har två ledmotiv för mitt liv för tillfället, eller främst ett, och så en sån där låt man spelar lite mitt i filmen, men inte i slutet, det är låten i slutet som är ledmotiovet väl!? Aja, den främsta låten är iaf
MIKA - Relax(take it easy)
som jag ÄLSKAR den låten, spelar den om å om å om igen, blir så glad av den. Älskar låtar som gör en glad.
Den andra är då Rihanna feat Jay-Z - Umbrella.. den älskar jag inte fullt lika mycket, men den lyckas på nåt märkligt sätt alltid sätta sig på min hjärna. Å den är ju inte helt fy skam så den kan också få vara med i filmen om mitt liv. Starring Ulrica as her self, and Anthony Hopkins as Her boss.. hihi, som i att han skulle vara Hannibal alltså..
Fast hur dom låtarna skulle passas in i den filmen, ja, riktigt så långt har jag inte kommit än. Aja, hur långt har DU kommit med filmen om DItt liv??? nää, tänkte väl det, I'm way ahead of you.

Jag har funderat på om man skulle ta å skriva en självbiografi, undrar hur många som skulle läsa den. Tror jag strikt skulle säga till mor och far att dom inte skulle få läsa den.. tja, sen va det inga kvar som skulle läst den..
Tror jag lägger ner den idén rätt rejält.
Men filmen, den lär ju många kolla på, om den blir bra så kollar dom den på bio, suger den rövpung å alla skrattar åt den, ja då är det bara att söka på youtube... all publicitet är bra publicitet som dom säger i dom där branscherna... ( fan, jag kan inte stava till bransch.. branch, bransh.. nää, håller mig till det fösta alternativet)

Ja, det går inte så jävla bra att skriva för tillfället kan jag taå berätta, sitter med ett stort blått plåster på långfingret på vänsterhanden, och jag är så jävla duktig som använder rätt.. hmm, nnu va det så länge sen jag läste datakunskap i skolan så jag inte kommer ihåg vad det heter, men när man håller händerna rätt och använder alla fingrar, å skriver snabbare å bättre.. så håller jag, å då går det inte bra när ena fingret har ett jävla fucking plåster. Iofs har jag bara mig själv att skylla, skulle öppna en påse på jobbet igår, stog å va skitstressad, å så stack jag kniven RÄTT i fingret, så jävla klantigt så du anar inte, sen stog jag å blödde ett tag, sen stog jag å tryckte fram blod ett tag(kul att tycka synd om sig själv å se att man blöder jääättemycket)
Usch, nu tog jag av plåstret, bläää, skinnet är helt vitt, syrebrist x 10.. det har slutat blöda iaf..

Idag ska jag ner på stan en sväng, sen träna tror jag.
Har massa saker att köpa.. funderar på att köpa en golvfläkt också som jag kan ha i sovrummet.. så man kan sova länge på dagarna!! det vore lyx som hette duga det!!
Men nu hela veckan så ska jag jobba öppning, så segt, jag är ingen morgonmänniska. Jag vill sova lääänge. Jag brukar ha för vana att antingen sova aldeles för länge eller aldeles för lite.. jag är ingen mittemellanmänniska... antingen eller som gäller!! Men det är jag rätt stolt över.. kan jag ju låtsas iaf!

Nepp, time to do something.. hejdå


yo fuckers

Jag är väldans seg idag, har varit seg hela jävla dagen tror jag.. har sovit middag typ fyra gånger idag, och så har jag dött ett par gånger också. Så jävla varmt i lägenheten, hatar att solen ligger på här HELA tiden.. Å då menar jag hela tiden också, även på natten.. mmm, så detså
Gårdagen, fy fan va roligt jag hade hela dan. Va på Linas studentfirande, en massa roligt folk. Å på krogen va jag själv med massa pojkar, kan ju inte bli så mycket bättre. Tror inte jag träffade på en enda tjej jag kände igår.
Å ikväll ska jag ut med Fanny å Alice, sitter å väntar på dom nu. Undrar om jag ska bli lika full idag som igår. Ja jävlar me saker jag drack igår, fattar inte att jag inte blev klapprak, borde ajg ha blivit om jag ska vara ärlig. Gick ju aldrig utan någpt i handen. Det är fan så det borde vara varje dag.

Imorgon ska jag jobba, segt, menmen, då slipper jag jobba på måndag iaf. Chefen ville först att jag skulle öppna, börja åtta, nej tack gosse sa jag, tänker jag inte. Då sa han att han tycker att jag ska ställa upp, icke sa jag. Men då undra han om jag kunde stänga istället, jo men visst, det kan jag ju göra, om jag får ledigt på måndagen, å det fick jag. Yes, slippa vecko inventeringen, guld värt.

jag är seg, jag kommer nog dö ikväll om jag ska vara ärlig. eller så kommer nån annan dö. nån kommer iaf dö pga min trötthet, menmen, det är sånt man får tåla ibland.

aja, ät bajs mothafuckas




Ey fuckers

Men nu blir ni allt bra glada va.. Ulrica har äntligen hittat hit! Jag börjar med att stava fel typ sju gånger. Drygt när det inte är typ autokorrigering eller va fan det heter, det där dom har på words you knooow. Yeye, what ever, allt tar längre tid att skriva iaf, måste tänka på stor bokstav och allt sånt. Skulle inte bli förvånad om folk fuskskriver i word först å kopierar sedan in här.
Who cares för den delen, när jag blir stuck här så kommer jag med störst sannolikhet att göra det jag. Varför springa när man kan gå liksom??!
Undrar om jag kommer bli stuck här. Jag menar, har man inget att göra när man sitter framför datorn kan man lika gärna sega å skriva sega saker som alla andra blir sega av att läsa. Eller, nu kanske jag gick händelsen i förväg: alla andra.. som om jag kommer ha några "alla andra" som läser.. kommer kanske vara två som läser, om jag har tur.
Återigen - who cares?
Vill man liksom att nån ska läsa ens dagbok? Tror inte det iaf, men man kan ju ha fel. Vissa fläker ju ut allt som sitt privatliv till folk å fä. Jag tillhör kategorin fä.

Nä, man ska väl inte ta iför mycket, första inlägget å allt. Man måste hålla låg profil så här i början.

Kan för övrigt tillägga att kl är 0337(vet inte än om tidpunkter när man skrev saker å sånt syns) och jag har dyngtråkigt, men det är okej.
Varför jag skulle tillägga det vet jag inte, men det är okej.

Upp imorgon ska jag på studentfirande iaf. Måste köpa present också.. ska man vara så påhittig att man köper en flarra bubbel å hänger kring halsen? Jag menar, det är ganska så fyndigt faktiskt. Jag har fantasi, jag lovar. Funderade på att man ska köpa en shaker med nått gott i, men sen kom jag på, hur fan ska man hänga en sån runt halsen? Den kommer ju inte hänga kvar där länge iaf. Menmen, det problemet får jag ta itu med imorgon, presentköparproblemet alltså.

Köpte faktiskt två klänningar på stan idag, jättesöta. Jag å alice kommer vara skitsöta i sommar. ( jaaaa, faktiskt, det är sant, men, sluta kolla så där på mig, jag ljuger inte, jaaa, hur mycket ska vi slå vad om då? mmm, fine, du kommer fetloosa)
mmm, å dagen började med att jag vakna hos alice, hon va ganska jobbig för hon ville att jag skulle gå upp på en gång, å då va klockan endast 10.. vet hut kvinna, sånna där tider är det faktiskt olagligt att gå upp på i vissa länder.
MMM, å vi skulle upp så tidigt för vi skulle sola i boulognern. Jag va där i kanske, tja, säg en halvtimme, å då räknar jag med kvarten som jag käkade sallad på. Å sen så va det så äckligt jävla varmt i solen så jag blev sur å ville inte vara där längre. Så jag gick. Lämnade nördarna behind å drog på egna strövartåg. Men sen blev jag uttråkad å ringde alice å undra var han hon höll hus, Sen så joina hon mig å vi gick å prova massa saker.

Jusjta, jag skulle hålla mig kortfattad första inlägget. Men så blidde det inte, jag kan faktiskt fortsätta skriva massa saker, för jag har tråkigt, är pigg, å vill absolut inte sova. Jag tycker inte om att sova. Gillar bättre att vara vaken på nätterna, även om jag inte har nåt att göra. Fast man får lite ångest när det är sommar å det blir ljust ute så fort.

JAJA, bajs.. heeeejrå


RSS 2.0