Jag har förstått principen med att träna

Sitter och äter godis och känner mindre dåligt samvete över det eftersom jag har tränat idag!! Det är bra! Alice sa som så att man tränar för att man ska få kunna äta godis, det är det som är vitsen med att träna!! Och jag kunde inte annat än att hålla med, och stoppa in en ny godis i munnen och nicka inombords! Ni förstår, jag har ju redan tränat idag, och då behöver man inte röra på sig mer än nödvändigt, så nicka inombords får duga för nu!

Mindre än två veckor kvar, sen så är det jag som kommer lära mig fraser som:
-Nya resande från Gävle?
-Nu är vi framme i Gävle, och Gävle är tågets slutstation, vi från tåg i bergslagen hoppas ni haft en trevlig resa och önskar er välkommna åter!
-Avstigning på tågets vänstra sida. (jag tror så här på förhand att jag kommer lura av folk på fel sida av tåget, har inte full kontroll på höger och vänster, börjar seriöst tro att jag borde gå om mellanstadiet.. eller varför inte lågstadiet också när vi ändå är igång?!)


Nepp, godiset är inte slut än och simpsons är långt ifrån klart!! Det är ett fint sätt att spendera en onsdagskväll på må jag säga!!
hejhej




Jag är lika bra på att blogga som jag va på att skriva dagbok när jag va liten

Man skrev jättemycket dom första dagarna/veckorna.. Men sen så bidde det inge mer, förutom nån gång då och då, och jag minns att jag började alltid dessa "inlägg" med att skriva:"Förlåt dagboken för att jag inte skrivit på länge..." Och sen så började jag rabbla upp allt som hänt den senaste tiden, nåt i stil med att jag blivit kär i nån ny kille i klassen, att nån kompis varit elak, eller att nån va helt störd i huvudet! Kunde ibland stå nåt om att jag tyckte så synd om mig själv som inte va bland dom coola i klassen! Det va typ allt som va viktigt när man va liten, dom coola, eller dom som va poppis som det hette då!! Men som tur är så är jag så jävla cool nu.. synd bara att jag inte går i mellanstadiet längre, då hade jag ruled the school så att säga!!

Kanske kan fråga om jag kan få ta igen geografin på mellanstadiet, suger på det nowadays. Minns att man fick plutta i på en stor jävla karta vad det va för länder, huvudstäder, berg, sjöar och hav. Jag va skitduktig på det då, hade alla rätt på nåt prov minns jag, kanske hade två fel på sin höjd. Skulle jag få en sån karta nu som jag skulle plutta i saker på, skulle jag kanske få två rätt istället! Sverige och Danmark... På den nivån ligger mina geografikunskaper.. på ett ungefär..

Jag är iaf överraskad över att folk fortsätter läsa min blogg, även fast jag inte uppdaterar den, när man kollar statistik är det iaf 1-5 pers som läser den nästan varje dag..  jaja, nu har det blivit en liten uppdatering sen sist iaf..
Jag har inte blivit kär i nån ny i klassen, är samma vanliga, ingen kompis som är elak, men det är en massa som är helt störda i skallen.. jag är en av dom..

Thats all folks...

justja, min låt för tillfället:
They might be giants - Istanbul (Not Constantinopel)




PARTÄJ

Mmmm, förut frågade jag syrran om vad hon tyckte om min blogg... hon sa att jag skrev som en fjortis ibland men annars va den bra!! Då blev jag lite stött, jag är ingen fjortis, hur i hela helsikes kan jag skriva som en fjortis.. Det kan ju bara betyda att det bor en liten fjortis innuti mig.. aja, på östfronten intet nytt!!

Sitter hos Anna å dricker lite vajn.. vajt vajn.. är fint det, har druckit sprit det senaste gångerna, å det har inte slutat altför jävla bra minst sagt!!!!!
Och detta är typ den enda gången denna månad jag kan få bli full... förutom när syrran har fest då såklart, men då hade jag iofs sökt ledigt så det gills inte!!
Men ut å bli full ska jag!! Det är bra det!!

Nej, nu ska jag gå å tvätta ur färgen ur håret.. jag ska inte bara bli full, jag ska bli snygg också..

tjobläng din fucking jävla möjäng

RSS 2.0