Aloha

Jag är trött, jag vill sova flera dygn till.. men det kan man ju inte!! Började kl sex igår.. råkade försova mig, 06.22 va klockan när jag tittade på den, ooops tänkte jag då, sen va det bara att springa iväg!! Chefen va ju inte så himla glad kan jag ju konstatera. Fast han va inte så himla sur heller faktiskt, tur för honom det annars hade jag gått hem å lagt mig igen, skulle egentligen ha börjat 10.45 men tog på mig att börja 6!!
Jag låg å tänkte på en sak igår, i alla tv-spel så är det ju bossar i slutet av varje värld. Tänk om det va likadant på jobbet med ens egen boss. Tänk om man va tvungen att göra värsta utmaning annars fick man inte gå hem. Å som ni vet så blir man ju skitglad när man klarar bossen, likadant skulle det vara i verkligheten!! :Yes, jag klarade bossen, jag får äntligen gå hem!! Å klarar man inte bossen så måste man göra om hela banan, det vill säga arbetsdagen!! Och blir man av med alla liv så får man sparken!!

Ska kanske införa det på min arbetsplats.. jag tycker om att spela tv-spel!!

Thats all folks

Har du en Doovde?

http://www.youtube.com/watch?v=RqXdvSgId9c&eurl=http%3A%2F%2Freklam%2Efeber%2Ese%2Ffeber%2F

Så jääävla rolig du!!!

Håller på å städar, har musik på på högsta volym typ, så jääävla nice!! Blir så mycket roligare att städa då!!


Jaja, här kan vi inte sitta å slappa längre heller, back to work


Vilket fanskap jag är

Va ute å blev full igår.. och då menar jag riktigt full! Ett bevis är ett blåmärke på knät som jag inte vet hur det uppkom, ett annat bevis är jag ringde Alice mitt i natten när jag skulle ringa jag vet inte vem, å så undrar jag va fan hon svarar för, va ju inte henne jag ringde till i min egna lilla värld, ett annat är att jag har mottagit ett tomt sms... från mig själv... ett annat ypperligt bra bevis är denna msn konversation:


 

ulrica - ute å slirar säger (01:22):
hoho
Alexander säger (01:22):
ho ho
ulrica - ute å slirar säger (01:23):
vass app
Alexander säger (01:23):
inget
Alexander säger (01:23):
durå?
ulrica - ute å slirar säger (01:23):
kom åfd is hem
Alexander säger (01:24):
vad har du gjort?
ulrica - ute å slirar säger (01:26):
ister baned ocu isterband med makaroneerå
Alexander säger (01:29):
jag ringer dig
Alexander säger (01:39):
Varför funkar inte din mobil
ulrica - ute å slirar säger (02:01)
jag har förskt rringa dig
Alexander säger (02:01):
Jag har försökt ringa dig
ulrica - ute å slirar säger (02:02):
jag har försökt ringa dig ju
ulrica - sover säger (02:13):
neem, ska sova, svara när jag ringer
Alexander säger (02:15):
Hur jobbar du i veckan?
ulrica - sover säger (02:19):
mellan imoegon, natt på lördag, st'ngning pä sämdag

Jaaaa du, man upphör ju aldrig att skratta åt sig själv iaf!!

Lite jobbigt va det allt att gå upp i morse, men jag klarade det, å det va lite jobbigt påjobbet idag, men jag klarade det!! Bara en liten olycka hände!! Här har vi bildbeviset på det!!!

En fet jävla brännblåsa, å när jag säger fet menar jag verkligen fet!! Ser ut som nån larv eller nåt krypit in under huden, skitvidrigt!!!

Nepp, nu lär jag hoppa in i duschen.. har lite brådis faktiskt!!

hejhej


God natt

Dags att gå å lägga sig nu, börjar kl sex imorgon bitti, sisådär spännande!! Kommer bli rätt drygt tror jag, har ingen lust att jobba imorgon, har varit ledig i fyra dagar nu, då blir det så på en gång att man inte orkar jobba!!
Menmen, nu ska jag sova, vissa har ju ett jobb att sköta!!

Puss


Aforismer

Jag hittade en rolig bok i mammas boksamling som jag snodde med mig hem, Gubbaboken heter den! Det står massa aforismer i den.
En aforism är ett kortfattat formulerad visdomsord, tänkespråk. Ofta (men inte alltid) med en oväntad omkastning, ironi, kritisk udd, cynism eller en paradox.
Så jag har tänkt att dela med mig av ett par aforismer lite då och då, här kommer ett par!!

Det är med ens bästa sidor som med semesterbilderna
- folk vill inte se för många

Ett sätt att alltid tycka om sitt utseende är
att jämföra sig med ett hängbuksvin

Visa dina svagheter - folk älskar att se andras fel

Förfinade människor är inte finare än andra
- de har bara en sådan dialekt

Det är inte din karaktär det är fel på utan karaktären
på den frestelse du utsätts för

Tjaaa, man skulle ju kunna säga att jag är lika bitter som en gammal gubbe, eller så håller man bara tyst om det!!


Ego Jag i olika sinnestillstånd

 Jag gör ett försök i att se normal ut
 Jag inser att jag inte kan se normal ut och blir lite lessen i ögat
 När jag blivit lite lessen i ögat anklagar jag kameran för att jag är ful och blir ond på den istället
 "Jag ska bita dig din jävel" , säger jag till kameran
 "Så fan att du ska, nu vet jag ju att du ska bita mig din jävla fjantjävel" svarar kameran lite kaxigt, "När du minst anar det... när du minst anar det... " svarar jag lite mystiskt tillbaka och gör en Austin Powers min för att göra den lite förvirrad
 Sen flyger jag på kameran, å jävlar va jag flyger.. å jävlar va rädd kameran blir, den hade precis sett Blair Witch project.. sen tyckte jag synd om kameran å skämdes lite.. sen gick jag å la mig för jag insåg att klockan va över fem på morgonen och jag visade tydliga exempel på sinnesförvirrning... 

Tack för mig....



Jag och min syster är INTE släkt



Detta togs i Italien.. att nåt så fult kan förstöra nåt så fint.. synd och skam...







Nattamat

Klockan är sisådär halv fyra.. jag sover inte, otippat!! Jag är ledig fyra dagar i rad, då blir det automatiskt att jag är uppe hela nätterna! Iofs så gick jag å la mig typ tolv igår, det va rätt oväntat faktiskt! Å vad gör jag nu när jag inte har nån lust att sova?? Joo, jag ställer mig å steker blodpudding! Ska bli riktigt jävla gott!!

Haha, jag kom på en sak! Jag satt hemma å va full en natt för några veckor sen, å så skulle jag skicka min mail adress till nån!! (jag va klapprak ska tilläggas)
Å min mailadress är baby_booom_@osv osv... jag hade skrivit babÿ_booom_booom_, med ett sånt där tyskt ÿ också!! Haha, fy fan va jag garvade när jag läste det dagen efter!! Säg det med tysk accent så låter det jätteroligt!!

Jag skrattade iaf, å som jag sagt förr så är det det enda som räknas.. att jag tycker det är roligt..




Kaj Jusell

Haha, jävlar vilken uppenbaralese jag fick igår, njae, inte uppenbarelse, en sten lossade från mina axlar.. inte riktigt så heller... fan, en jävla skön känsla fick jag iaf!! I fem års tid har jag gått å undrade vem denna jävla Kaj Jusell är. En dag dök bara namnet upp i skallen på mig, å jag gick å undrade vem fan det va.. det va inte en jävel som visste vem det kunde vara! Har tiom ringt till 118 118 för att höra om det kan finnas en med detta namn nånstans i Sverige som jag kanske kände, men det fanns inget... Å ni vet hur det är när man försöker komma på nåt men man lyckas inte, så har det varit för mig i fem år, tills igår, igår infriades nirvana i mitt liv!!

EBBA OCH DIDRIK!!!!!

I det jävla programet som man såg när man va liten, där, där har vi Kaj Jusell, det är därifrån han kommer!! Det har ju börjat gå repriser, å vilken jäääävla tur att jag såg programet just igår, visste inte ens att det börjat gått igen!!

Jaaa, nu kan jag typ gå å dö, jag har fått reda på meningen om livet.. typ..

Eller näääae.. inte riktigt så..

Fast nu känns det lite tomt, en sak jag burit med mig så pass länge har försvunnit. Va fan händer nu då?
Jaja nåt nytt lyckas säkert dyka upp!!

Länge som fan har jag sovit idag också, såååå skönt!! Åså är jag ledig fyra dagar i rad nu också, rätt skönt det också vill jag lova!!


The Killers

Ja, jag är rätt förtjust i dom! Blev helt frälst av deras första skiva, så släppte dom en ny, å jag vägrade lyssna på den ett bra tag! Men nu har jag börjar lyssna på den trots allt, å bra tur är väl det, så jääävla bra!! Sitter iofs å spelar om samma två låtar om och om igen bara!! Jag brukar liksom göra så rätt ofta, hittar nån låt jag fastnar för, sen så spelar jag enbart den. Fast jag brukar inte tröttna på mina favoritlåtar, jag hittar bara andra favoritlåtar som jag byter ut de andra med!!

Jag har insett att min största hobby är att sova! Det är så skönt att vakna, och sen tänka igenom sina drömmar, och sen somna om igen. Känslan av att få somna om är nog den bästa, att man inte måste upp på en gång man vaknar!! Å min säng är så jääävla skön, en massa massa kuddar å tre täcken med olika tjocklekar. Nu när det är så varmt har jag så klart det tunnaste!! (nähäää) Fast en sak som är skönt är att ha fönstret öppet när det är lite kyligt ute, å sen lägga sig å det är kallt i rummet, å sen krypa ner å bara kura ihop sig i massa täcken!! Det är nog nästan lycka det vill jag lova!! Åså har jag ett litet mjukdjur som jag haft så länge jag kan minnas som brukar få ligga bredvid mig ibland fortfarande faktiskt!! Mimmi heter hon, en liten mus!!

Näää, dags å bara göra sig iordning för en ny dag på jobbet!! 20-0430 är det planerat.. kommer nog inte komma iväg förrens runt halv sex-sex skulle jag tro!! Bara nötknäppare jag jobbar med, sega satar hela bunten, ska nog slå alla lite grann tror jag!! Det är rätt roligt!! Ingen som förstår nåt förutom jag å två till på jobbet skulle jag tippa på! Kanske tre... men max tre!!

Definitivt högst tre...


Jao len

Sitter på jobbet och har rast! Det är rätt lugnt än så länge, hoppas det håller i sig hela kvällen bara!! *håller tummarna* Haha, justja, kommer ni ihåg när det blev poppis att göra sånna där sjärnor runt allt, typ *pussar* och *kramar om*.. åså *håller tummarna* så klart! Det blev jätteinne, sen blev det jättetöntigt.. tror nog att det fortfarande är töntigt faktiskt. Därför tänker jag göra ett slag i att det ska bli inne igen!! *gör ett slag i att det ska bli inne igen*
Eller näää, det är faktiskt ganska så töntigt! Men man får använda det med måtta, det ska nog gå an tror jag.
Jag gör ett slag i att det ska gå an i att använda med måtta!!*
(märk väl att jag använde det med måtta genom att bara göra EN stjärna runt det)
Kanske blir en trend, vad vet jag.. ? Inte så mycket iofs.. men ibland så låtsas jag att vet rätt mycket fastän jag inte gör det, å ibland vet jag rätt mycket fast jag låtsas inte om det!!
Fast förut brukade jag ha en viss tendens att slänga in ord jag inte visste vad det betydde i meningar för jag tyckte att det lät bra och att det va just det ordet jag va ute efter.. som tex den gången jag skulle berätta för min kompis hur jag kände mig... jag kände mig impregnerad!! Jag tyckte det lät som ett bra ord.. men ack så jag bedrog mig.

Igår natt satt jag uppe å väntade på att förhäxad skulle börja, har varit rätt spännande de senaste avsnitten!! Åså skrev en polare på msn att jag borde gå å lägga mig, men så förklarade jag för han att jag måste vänta på att det börjar och se klart det för det va så spännande!! Då sa han att jag skulle kolla på porr istället!!
Då tyckte jag att jag rätt rolig för då sa jag: "Nääää, men det är ju inge spännande, man vet ju slutet innan filmen ens har börjat.. " haha, jag är så himla rolig så jag gör i byxan tror jag!! Näaee, salut för mig denna gången, ska nog kanske ut å göra ett ryck tror jag!! eller, nääaee, jag går å kollar när alla andra jobbar istället, jag har ju typ befogenhet till att göra det, så varför inte.. mwoahahaha

From Ullis the slavedriver to all of you out there - Ha det gött


Tänk jag drömde en natt..

Haha, inatt drömde jag att jag skulle gifta mig med Bam.. han från jackass ni vet! Å vi va jättekära, fast ingenting va planerat fastän vi skulle gifta oss dagen efter! Å jag skulle välja musiken, fast jag va så orolig eftersom han har lite speciell musiksmak. Tjaa, åså hände den en massa mer saker som jag inte kommer ihåg. Eller, jag kommer ihåg, men ni vet själva hur det är med drömmar, man kan inte återberätta allt i ord, fullständigt omöjligt nästan!

Igår hittade vi en liten bortsprungen vildkaning, En liten bäbis, den va så söt. Jag tog in den på jobbet eftersom den låg vettskrämd mot en vägg mitt på stan. Jag ville först behålla den, men så ringde Alice runt lite å fick reda på att den va så pass gammal så den kunde klara sig själv, så Tobbe å Alice släppte ut den i det fria, under tiden stog jag å jobbade å kunde inte annat än att tänka på den söta lilla saken.. jag hann ju inte ens ta farväl.. *snyft*

Nu saknar jag min misse, ska nog ta hit henne snart, börjar ju bli dåligt väder, då brukar hon inte vara så förtjust i att vara utomhus iaf, så då kan hon vara här å vara min lilla sällskapsdam! :)

Nepp, nu ska jag iväg å jobba, so long John Long Silver


Ride on biatches

Ja men jag va ju väldans bra på det här med att blogga, det märker ju jag det, naturbegåvning skulle man ju kunna säga. Världskass skulle man också kunna välja att säga! Jag skulle kunna ursäkta mig med att jag har haft fullt upp, men då skulle jag minsan ljuga!! Det enda jag gör är att jobba, sitta vid datorn och festa.
Ulrica.... DU HAR INGET LIV
Nähä, vad vill du att jag ska göra åt det då??
Inte fan vet jag, det är väl ditt jävla problem ditt über fuckface!!
Jahaja, tack för hjälpen då, det va.. vänligt..

Sjuk har jag gått å blivit också.. igen... Ringde till hälsocentralen, ska dit på läkarkoll på onsdag kl 10.30. Snälla, kan nån påminna mig om det, jag är personen som är sämst på att komma ihåg saker!!
Dom sa att jag förmodligen kan ha nån form av astma igen, det hade jag för typ fem år sen också, å det innebär att jag har känsliga slemhinnor som suger åt sig alla jävla virus å bakterier så jag blir sjuk gång på gång på gång på gång på gång på gång osv.

Jag är rätt kluven, min chef vill att jag ska gå hur långt som helst inom jobbet, jag vet inte om det riktigt är vad jag vill. Jag ska nog ta å bege mig till en syo nånstans å fråga va det finns för utbildningar som skulle kunna passa mig. Jag har ju inte den blekaste om vad jag vill bli när jag blir stor, och det börjar typ bli lite panik för jag är så jääävla stor snart!!

Jaja, jobbet kallar!! Igår va vi kvar två timmar extra, man får ju typ böldpesten av hur jävla sega en del folk kan vara, katatstrof..

Yeye, ha det bra så syns vi inte!! (jag har ju inget liv du vet)


RSS 2.0