Djur i Fara

Kollade på programmet Djur i fara nu, går typ vardagar med Linda Isacson. Fy fan va bra hon är, hon träffade jättepanda bäbisar!! Och hon grät för hon blev så berörd av dom där söta små sakerna som man bara vill krama sönder. Och jag kunde inte låta bli att grina för det va så vackert!! Hon sa att hon aldrig varit med om ett så bra möte med djur. Fy fan, jag blir tårögd bara jag tänker på det!
Hon är riktigt grym måste jag säga, hon känns äkta!


Griniga Gamla Gubbar

Haha, har hitat en rolig blogg som faller mig i smaken.. läs bara detta inlägg...

Gringa Gamla Gubbar

Surrender - Cheap Trick

I did it.. Efter typ 30 replay.. -och det bara idag... började igår och då höll jag på längre...
Fem guldstjärnor på Surrender.. victory's mine..

Eufori, vad mer kan jag säga..


I get the rockstars..

Sitter å lirar gitarr hero.. försöker få guldstjärnor på låtarna.. för er som inte är GH (gitarr hero) fans som jag så innebär det att man träffat rätt på alla toner, inte missat en enda en..
Mmmm, nu är det ju som så att jag har suttit med samma låt och spelat om och om igen den där jävla låten, missar alltid på nåt simpelt jävla ställe, grejen är att den är inte svår, det är bara att jag gör tönt fel, antingen här eller där..
Men nu, nu satt jag, det gick hur perfa som helst, kom in på sista delen på låten, hade klarat alla.. ja men va fan händer, jo, jag missar på NÄST SISTA ÄCKLIGA JÄVLA NOTEN... Fy fittan fan skap säger jag bara..
Jag förstår numer varför rockstjärnor slår sönder sina gitarrer i slutet av sina spelningar.. dom står där och har tagit alla ackord rätt, klarat sina solon galant.. men så, på sista låten, ja, då missar dom en ynka jävla ton.. Ja visst fan blir man förbannad..
Förstår tilloch med att dom är förbannade även när dom ska gå å lägga sig, man ligger å grubblar på det där, å blodet börjar koka, ja inte undra på att dom slänger ut tvn ur fönstret..
Och efter denna händelsen mår man även dåligt psykiskt, så klart som fan dom börjar knarka, och för att få upp självförtroendet igen knullar dom runt med groupies...  Och sen när dom fått denna image så kan dom inte bara byta... allt detta på grund av att man missat en ton precis på slutet..

FANFANFAN

Men jag ska få mina guldstjärnor på den där äckliga låten.. om det så ska ta mig hela livet (hela dagen i vart fall)

Nee, nu ska jag fortsätta.. skam den som ger sig

(vaddå, man blir väl inte beroende av tv-spel???!!)


miljövännen

Jag va till affärer idag, när jag skulle hem stog två killar på kanske 14 år, och öppnade en varsin läskflaska, sån med kapsyl, mot ett räcke. Den ena böjde sig ner å tog upp sin kapsyl och frågade om den andra inte skulle ta upp sin, nej sa han, så den första tog upp båda kapsylerna och slängde dem, det va lite gulligt tyckte jag. Då tänkte jag ifall det här med miljöförstörning, ozonlagret och sånt, berör yngre mer än vad det berör oss lite "äldre". För jag bryr mig inte så mycket egentligen.. men så tänkte jag, jooo, jag är duktig miljövän.. -Jag slänger ju mina sopor..

sekunden senare insåg jag att det inte har så mycket med att vara miljövän att göra.. det har att göra med att man inte vill ha fullt med sopor i sin lägenhet.. då kände jag mig inte lika duktig längre.. 
Men en sekund av duktighetskännande hade jag iaf!


FIGHT THE POWER



I'm alive

Det är roligare att blogga när man bloggar konstant. Håller lågan uppe liksom (eller hur man nu säger). Men har man inte bloggat på ett tag, då blir man ringrostig, tråkig även!
Jag brukar iofs jämt vara rolig, men även solen har sina fläckar!

Jag har tänkt på en sak, en ensam pappa med sin unge (pappan ska vara ung och snygg). Får man kontakt med ungen, typ på en buss eller så, ni vet hur ungar kan busa med den som sitter mittemot, typ tittut leken, då tänker man att man har halva inne hos snygga farsan, för hans unge gillar en ju! När jag tänkte att jag tänkt så ett antal gånger så slog det mig att, så är nog inte fallet, att man har halva inne alltså! Fast som jag brukar säga, hoppet är det sista som lämnar människan..
Men det kan jag leva med..

Varför är det jämt kassa program på helgerna för? Det är osmart tycker jag.. då har ju alla tid att titta, då borde dom smälla på med topp programmen.. det är vad jag tycker det!!

yeye



RSS 2.0